Η ομάδα μας

Έλλη Θολούλη, M.Sc.

Η Έλλη Θολούλη, M.Sc. είναι ψυχολόγος με ειδίκευση στη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια (ΘΕΣ) και ιδρύτρια του Ελληνικού Κέντρου Θεραπείας Εστιασμένης στη Συμπόνια. 

Διαβάστε περισσότερα για Elli

Dr Chris Irons

Ο Dr Chris Irons είναι κλινικός ψυχολόγος, ερευνητής, συγγραφέας και εκπαιδευτής με ειδίκευση τη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια και συνιδρυτής του οργανισμού Balanced Minds με έδρα το Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα για Chris

Καθηγήτρια Φιλία Ίσαρη

Η Φιλία Ίσαρη είναι Καθηγήτρια Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και διευθύντρια του Εργαστηρίου Ποιοτικής Έρευνας στην Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)

Διαβάστε περισσότερα για Φιλία
Η ομάδα μας βρίσκεται σε συνεργασία για την εκπαίδευση και εποπτεία επαγγελματιών στη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια (Compassion Focused Therapy), στη διοργάνωση εργαστηρίων ανάπτυξης της αυτοσυμπόνιας (Eκπαίδευση του Συμπονετικού Νου), στην ευαισθητοποίηση φοιτητών στην προσέγγιση της συμπόνιας και της αυτοσυμπόνιας και στην εκπόνηση έρευνας σχετική με τη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια στην Ελλάδα και την επιμέλεια και στάθμιση ψυχομετρικών εργαλείων.